Mor un senglar atropellat en ple centre de Terrassa

L'animal va creuar el pont del passeig fins que va impactar amb un cotxe

Aquest dilluns, dia 5 de juny, els habitants de Terrassa que creuaven el pont del passeig van tenir la sorpresa de trobar-se amb un porc senglar. L'animal, totalment desorientat, havia travessat el Parc de Vallparadís fins a arribar a l'avinguda Jacquard. Allà, era un perill per als conductors que van haver d'esquivar-lo com podien, però segons ha explicat un testimoni, un cotxe va acabar impactant amb ell just a l'inici del pont del passeig. Malgrat això, va continuar caminant i creuant el pont fins que diverses dotacions dels agents de la Policia Municipal de Terrassa van aconseguir guiar-lo fins al túnel d'urgències de Mútua Terrassa.

L'animal es trobava molt malferit. Amb l'ajuda dels sanitaris van poder tranquil·litzar-lo, sedar-lo i lligar-lo amb una espècie de corretja. Segons confirmen els Agents Rurals, tenia una cama totalment destrossada i no s'aguantava pràcticament dret. Quan els agents rurals van arribar el senglar ja agonitzava i poc després va morir com a conseqüència de les ferides pel fort impacte.

Va ser la Policia Municipal qui es va encarregar de traslladar el cos. Es va contactar amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ja que l’animal duia un dispositiu que feia referència a un estudi de fertilitat impulsat per la Facultat de Veterinària. Un responsable de l’estudi es va encarregar de recollir el cadàver de l’animal per a un darrer seguiment.

El senglar corrent pel pont del passeig a Terrassa | Cedida
Agents de la Policia Municipal intentant calmar l'animal | Cedida

Comentaris

envia el comentari