Mor una nena de 8 anys de Manresa a causa d'una meningitis

Estava ingressada al Parc Taulí de Sabadell

Aquest matí de divendres, 31 de març, ha mort una nena de 8 anys a l'hospital Parc Taulí de Sabadell a causa d'una meningitis, segons ha avançat Ràdio Manresa. La nena, veïna de la localitat de Manresa, al Bages, va ingressar al centre hospitalari ahir dijous a causa d'aquesta malaltia infecciosa que afecta el teixit que hi ha al voltant del cervell i la medul·la espinal. Segons han informat, la nena va acudir a l'escola durant el dia d'ahir però va acabar ingressant en estat greu a l'hospital Sant Joan de Déu, des d'on la van traslladar al Parc Taulí de Sabadell per la gravetat del seu estat.

Unes hores més tard, al voltant de les quatre de la matinada, la nena ha mort pel ràpid desenvolupament de la seva malaltia. Es tracta del segon cas mortal a Catalunya després de la mort d'un nen al Josep Trueta de Girona fa una setmana. Segons ha informat Ràdio Manresa, tant l’escola com els familiars de la petita han rebut la noticia en estat de xoc. Salut Pública de la Generalitat no ha confirmat de moment quin tipus de meningitis patia la nena, però sí ha anunciat que es faran analítiques al seu entorn més proper i que no afectarà el desenvolupament normal de les clases a la seva escola.

Segons ha informat Ràdio Manresa, tant l'escola com els familiars de la petita han rebut la notícia en estat de xoc. Salut Pública de la Generalitat no ha confirmat de moment quin tipus de meningitis patia la nena, però sí que ha anunciat que es faran analítiques al seu entorn més proper i que no afectarà el desenvolupament normal de les classes a la seva escola.


Comentaris

envia el comentari