SERVEI PÚBLIC SANITARI:

📲 Totes les alertes oficials del Coronavirus a Catalunya, infectats, recomanacions, confinaments,,,gratis al teu mòbil! Clica aquí i prepara't pel Coronavirus

Mor un nen de 12 anys en bolcar un remolc en un campament a València

Dos menors més, de 13 anys, han resultat ferits lleus
La Torre de les Maçanes, municipi a on s'ha produït el succés | Ajuntament de la Torre de les Maçanes

 

Un xiquet, de 12 anys, ha mort i altres dos, de 13 anys, han patit ferides de caràcter lleu en bolcar un remolc en un campament del municipi de la Torre de les Maçanes, en la comarca de l'Alacantí (Alacant).

 

Segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana, sobre les 19.23 hores d'este divendres van ser alertats de què havia bolcat un remolc en este municipi. 

 

A més del personal mèdic del campament i de la localitat, es van mobilitzar dos ambulàncies del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una de Suport Vital Bàsic (SVB) per a atendre a un xiquet de 12 anys, que va morir a conseqüència de les ferides.

 

També van assistir a dos xiquets de 13 anys que van ser traslladats a l'Hospital Sant Joan d'Alacant per ferides lleus, segons les fonts, que no han precisat més informació sobre el succés.

 

També pots llegir...