Moren dos bebès en un incendi a Ontinyent

El foc s'ha declarat al camí de la Moneda a les tres de la tarda
El punt on s'ha produït l'incendi | Google Maps

 

Dos bebès de 9 mesos han mort aquesta tarda després d'un incendi que s'ha declarat al voltant de les tres en una caseta dels afores d'Ontinyent, la Vall d'Albaida. Es tracta, a més, d'un incendi en un habitatge vell de tres plantes, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

 

Fins a l'habitatge s'han traslladat 12 efectius de bombers d'Ontinyent, Xàtiva, Alzira i un oficial de guàrdia que han informat que l'incendi ja estava molt desenvolupat. Així mateix, segons reporten fonts properes al cas, l'equipament dels bombers ha quedat molt agreujat després de la seva introducció a les flames.

 

El foc s'ha originat  als afores de la Ciutat, més concretament al camí de la Moneda, al Ramal 9. La Guàrdia Civil, d'altra banda, ajuden a la investigació del succés.

 

 

Dos bebès, les víctimes de la tragèdia 

La tragèdia s'ha consumat quan passaven pocs minuts de les tres de la tarda. En arribar al lloc del sinistre, els professionals i els cossos d'emergència han procedit amb l'extinció del foc i amb el rastreig de la casa

 

Així mateix, aquests han acabat trobant dues víctimes mortals que han resultat ser les menors esmentades. Finalment, aquestes han estat traslladades a l'hospital, però no s'ha pogut fer res per la seva vida. 

 

Les víctimes, finalment, eren dues germanes bessones de només 9 mesos de vida.

 

 

El pare de les menudes ha intentat rescatar-les

El pare de les nenes petites hauria patit diverses cremades mentre intentava rescatar les menudes.

 

Segons reporta 'Las Províncias', l'home ha accedit a l'habitatge mentre les flames eren vives i ha acabat patit divereses cremades, de les quals no se n'ha revelat la gravetat.

 

El pare i la mare de les menors, finalment, han estat evacuats a un centre hospitalari molt proper a la zona del tràgic succés.