rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Moren dues nenes després de ser tancades per la seva mare en un cotxe durant 15 hores

Amanda Hawkins, una jove de 19 anys i mare de dues filles, d'1 i 2 anys, va deixar-les tancades en el seu cotxe mentre estava a casa d'uns amics a Texas
Amanda Hawkins. | Instagram

 

Amanda Hawkins, una jove de 19 anys i mare de dues nenes d'1 i 2 anys, va marxar a casa d'uns amics en Kerr (Texas, EUA), deixant a les seves petites tancades en el cotxe. Segons recull 'Telecinco', el Departament de Policia del Comtat de Kerr va informar que el vehicle no es trobava lluny d'on es trobava Hawkins, i que tot i que les nenes van plorar durant el temps que van estar conscients, l'adolescent les va ignorar. Les menors van passar un total de 15 hores soles en el cotxe des del migdia. Les temperatures van arribar aquest dia als 32 graus, calor insofrible que van haver de suportar a més de la falta d'oxigen. Quan Amanda va arribar al cotxe, les seves dues filles estaven inconscients.

No obstant això, la seva intenció, en primer lloc, va ser no assistir a un centre mèdic a causa de la possibilitat d'ocasionar problemes. Malgrat això, un amic seu la va convèncer en cas contrari a fer el correcte. Desgraciadament, era molt tard. Les petites van morir hores més tard després de ser traslladades a l'Hospital Universitari de Sant Antonio per urgència mèdica. La irresponsable mare va atestar, inicialment, que les seves filles havien olorat algunes flors fins a quedar en aquest estat, no obstant això, posteriorment, es va retractar. Hawkins està acusada de dos càrrecs per abandonar i posar en perill la vida de les seves petites. A l'espera d'un judici, podria enfrontar-se a dos anys de presó.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris