IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Moren dues nenes després de ser tancades per la seva mare en un cotxe durant 15 hores

Amanda Hawkins, una jove de 19 anys i mare de dues filles, d'1 i 2 anys, va deixar-les tancades en el seu cotxe mentre estava a casa d'uns amics a Texas

Amanda Hawkins. | Instagram

Amanda Hawkins, una jove de 19 anys i mare de dues nenes d'1 i 2 anys, va marxar a casa d'uns amics en Kerr (Texas, EUA), deixant a les seves petites tancades en el cotxe. Segons recull 'Telecinco', el Departament de Policia del Comtat de Kerr va informar que el vehicle no es trobava lluny d'on es trobava Hawkins, i que tot i que les nenes van plorar durant el temps que van estar conscients, l'adolescent les va ignorar. Les menors van passar un total de 15 hores soles en el cotxe des del migdia. Les temperatures van arribar aquest dia als 32 graus, calor insofrible que van haver de suportar a més de la falta d'oxigen. Quan Amanda va arribar al cotxe, les seves dues filles estaven inconscients.

No obstant això, la seva intenció, en primer lloc, va ser no assistir a un centre mèdic a causa de la possibilitat d'ocasionar problemes. Malgrat això, un amic seu la va convèncer en cas contrari a fer el correcte. Desgraciadament, era molt tard. Les petites van morir hores més tard després de ser traslladades a l'Hospital Universitari de Sant Antonio per urgència mèdica. La irresponsable mare va atestar, inicialment, que les seves filles havien olorat algunes flors fins a quedar en aquest estat, no obstant això, posteriorment, es va retractar. Hawkins està acusada de dos càrrecs per abandonar i posar en perill la vida de les seves petites. A l'espera d'un judici, podria enfrontar-se a dos anys de presó.


Comentaris

envia el comentari