Un mare i el seu fill de Barcelona moren en caure al buit des d'un pont a Ourense

Moren una mare i el seu fill, de Barcelona, en caure al buit des d'un pont a Ourense

la Policia Nacional està investigant les causes de la mort

Una mare i el seu fill de Barcelona han mort aquest dilluns en precipitar-se per un pont a Ourense, Galícia. Els fets han succeït a les 13.00 hores quan, per causes desconegudes, una dona de 70 anys i el seu fill de 27 han caigut al buit fins a impactar en l'asfalt de la carretera N-120. Segons informa La Voz de Galicia, la Policia Nacional està investigant les causes de la mort. Algunes indagacions apunten a un suïcidi.

L'incident s'ha produït en una zona pròxima a l'estació d'autobusos de la localitat d'As Burgas.  Les dues persones han mort a causa d l'impacte i arran dels fets s'ha tallat al trànsit el pas subterrani de l'N-120.

Han trobat les seves pertinences sobre la passarel·la

Segons el mateix mitjà, les dues víctimes van arribar al municipi de Galícia fa tres dies en tren des de Barcelona. Els dos s'han dirigit al pont després d'abandonar l'hostal on dormien. Sobre la passarel·la des de la qual s'han precipitat les dues persones s'han trobat les sabates i la bossa de la mare i la cartera del fill. Policia Local i Nacional s'han traslladat en el lloc de l'accident i efectius sanitaris van atendre les víctimes.

L'alcalde d'Ourense, Gonzalo Pérez Jácome, s'ha mostrat consternat per l'ocorregut i ha confirmat que les forces de seguretat estan treballant per esclarir «les circumstàncies» en les quals s'ha produït «el tràgic» episodi.

També et pot interessar...