IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Moren quatre treballadors de Movistar i cinc resulten ferits per homes armats a Guatemala

S'ha decidit que totes les oficines, sucursals i centres de distribució de Movistar al país estiguin tancats per motius de «seguretat»

Han muerto varios trabajadores de Movistar, empresa de Telefónica

Han mort diversos treballadors de Movistar, empresa de Telefónica | Cedida

Almenys quatre persones han mort i cinc han resultat ferides en una sèrie d'atacs duts a terme per diversos grups d'homes armats en diversos punts de Guatemala divendres passat 10 de novembre. Les víctimes serien tots empleats de l'empresa de telefonia Movistar.

Segons informa ‘El Periódico’, es van produir diferents atacs duts a terme per membres de «pandillas» o «maras» i es van produir simultàniament i de forma coordinada. Les autoritats van registrar un primer assalt a colonia Maya, a la Zona 18, a ciutat de Guatemala, la capital del país, on va morir un treballador de l'empresa de telefonia mòbil Movistar i altres dues van resultar ferits.

La víctima mortal ha estat identificada com Lázaro Rubén Jerez Mayén, d'uns 50 anys, que va morir després de patir múltiples trets al cap i l'esquena. Els ferits, Luz del Carmen Pérez i Alejandro Vargas, van ser traslladats a l'hospital de Sant Joan de Déu, segons ha informat els bombers. Diversos testimonis han assenyalat que l'atac va ser perpetrat per dos homes que van aparèixer en una motocicleta. Aquests atacs es van dur a terme per intentar extorsionar l'empresa Movistar al país llatinoamericà, demanant un pagament inicial de 13.600 dòlars, equivalents a uns 11.680 euros.

La decisió de l'empresa

En aquest sentit, després que es produïssin els atacs i es coneguessin els fets, el president de Telefónica, José María Álvarez-Pallete, ha decidit viatjar a Guatemala per reunir-se amb l'equip directiu de la filial a la zona.

A més, han realitzat un comunicat on han informat que tant les oficines, sucursals i centres de distribució mòbils o ambulants de l'empresa Movistar a Guatemala estaran tancades des del diumenge 12 de novembre fins dimarts 14, per motius de «seguretat» després d'una sèrie d'atacs.


Comentaris

envia el comentari