YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor Camilo Sesto als 72 anys

En la seva última aparició pública el passat 2018, se'l veia amb dificultat per parlar i caminar

De moment, es desconeixen les causes de la mort | CatalunyaDiari.cat

Dol al món de la música. El cantant i compositor Camilo Sesto ha mort aquesta nit als 72 anys, vuit dies abans de celebrar un nou aniversari. Així ho informaven a Twitter persones pròximes a l'artista, a través dels seus comptes oficials.

La salut de Camilo

Precisament el dia de presentació del seu últim disc el passat 2018, es va veure l'artista amb dificultats per parlar i caminar, després d'haver estat hospitalitzat per un còlic renal. «Estic bé. Una mica marejat», reconeixia. Aquella seria la seva última aparició pública.

Ja l'any 2000, a conseqüència d'una greu malaltia hepàtica, Camilo es va sotmetre a un trasplantament de fetge, que el seu cos va rebutjar, per la qual cosa va ser operat d'urgència l'any següent. Amb un incident domèstic pel mig, els anys 2014 i 2015 se sotmetia a dues intervencions quirúrgiques més, una d'elles per col·locar-li una pròtesi al peu. Ara l'home que va protagonitzar l'òpera rock de Jesucristo SuperStar ens deixa per sempre, però la seva veu seguirà sonant molt de temps.

Un clàssic

Camilo Sesto, nascut a Alcoi (València), iniciava la seva carrera musical a la dècada dels 60, sense esperar la fama que assoliria en un anys, aconseguint que temes com 'Vivir así es morir de amor' es convertissin en tot un clàssic. 

Amb ni més ni menys que 180 milions de discos venuts, l'artista posava fi a la seva trajectòria musical el passat 2018, amb un àlbum recopilatori dels seus 50 anys sobre l'escenari. .

També et pot interessar...


Comentaris
Rosa
D.E.P. Camilo....sempre ens quedara la teva mùsica.
Ana
Nos ha dejado el mejor, guapísimo, elegante con una voz irrepetible, cuanto lo siento. Descansa en Paz Camilo, nunca te olvidaremos
Montserrat
Canciones de mi.mijjuventut.gracias camilo
Simón
Eras y serás el más grande. Descansa en paz Camilo.
Gloria Hernandez
D. E. P. Camilo, pero nos has dejado tu música inolvidable, mis condolencias a toda su familia.
Joana
Un gran cantante mi música de juventud una gran voz irrepetible descanse en paz ni mas sentido pésame a la familia descanse en paz
Daniel
D.e.p, tu música ha sido inolvidable para todos gracias por todo camilo??????

envia el comentari