VÍDEO

Un manifestant atropellat pels Mossos

Troben mort un jove de 18 anys desaparegut des del novembre a Andalusia

El jove va desaparèixer el passat 30 de novembre a Jaén i un grup de caçadors va trobar el seu cos el passat dissabte al vespre | L'autòpsia del seu cos està prevista per aquest diumenge, 6 de gener
Christian Foronda, el jove desaparegut a Jaén | Facebook

 

Tragèdia a Andalusia. Un grup de caçadors ha trobat el cos sense vida de Christian Foronda, un jove desparegut a Jaén des del passat 30 de novembre. El cos del jove, així mateix, va ser localitzat ahir a darrera hora per un grup de persones que, ràpidament, van avisar a la Guàrdia Civil de la troballa, segons ha informat 'España Diario'.

 

 

L'autòpsia, finalment, està prevista per aquest diumenge, 6 de gener. En aquesta mateixa línia, també cal destacar que el dispostiu de cerca al llarg d'aquests dies ha estat amplíssim. 

 

El cas va començar ara fa una mica més d'un mes, el 30 de novembre

Christian era un jove de 18 anys natural de Granada. Es trobava a la localitat de Cortijos Nuevos per fer una mica de calaix treballant a la recollida de l'oliva. El dia de la seva desaparició havia comunicat per WhatsApp als seus íntims que anava a donar un tomb pel camp. Va ser la última comunicació que va tenir amb el seu entorn.

 

Ja feia més d'un mes que va desaparèixer i els investigador no tenien cap pista amb prou pes com per començar la batuda de reconeixement per un lloc en concret. Amb aquesta situació, varen decidir que es realitzarien les primeres batudes per llocs propers a la localitat on va desaparèixer. 

 

Molta gent de la localitat, en la que Christian tenia família instal·lada, van sortir al carrer per tal d'ajudar als cossos de seguretat amb l'objecte de trobar a Christian, sempre amb l'esperança de que fos viu.

 

Les noticies més tràgiques s'han donat durant les últimes hores, quan un grup de caçadors que estaven per les rodalies del municipi han localitzat un cos a un barranc de la zona. Immediatament s'han posat en contacte amb la Guàrdia Civil i, aquests, han procedit a recuperar el cos i a fer els reconeixements oportuns que es realitzen en aquest tipus de situacions.

 

La descripció que tenien d'en Christian resultava molt semblant a la que presentava el cos trobat, amb la resolució de que s'ha pogut confirmar que era el jove desaparegut.

 

Comentaris