rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La mort d'Iván Liñán, confirmada per la policia dels Estats Units

Un amic seu va contactar amb la seva família per anunciar que «patia algun problema de salut mental»
Iván Liñán, el jove en una imatge a les xarxes socials | Facebook

 

Consternació a Granada després de la mort d'Iván Liñán. La Policia de Califòrnia ha confirmat la defunció del jove de 30 anys, que va desaparèixer als Estats Units a finals de novembre de 2017. El noi, així mateix, va ser localitzat a la població de Humboldt i els cossos policials americans van confirmar la tragèdia als familiars del noi. 

 

Així mateix, segons el relat dels cossos policials, el jove portava mort diverses setmanes. En aquest sentit, doncs, el jove estava força desconegut i van ser les restes de la roba, les polseres, el tatuatge a la cama i la radiografia dental, les que van ser determinants per reconèixer al jove de Granada. 

 

  

  

 

 

Els familiars de la víctima, consternats, van ser informats de la tragèdia per l'Oficina del Xèrif de Humboldt. Així mateix, aquests ja han iniciat els tràmits per tornar el cos de l'Iván a l'estat espanyol.  

 

L'ajuda del Consolat General d'Espanya a Sant Francisco, que redactaran la petició de repatriació del cos, ha estat imprescindible. Quan les restes mortals del jove aterrin a Espanya, d'altra banda, aquest podrà ser enterrat. 

 

Tres mesos sense notícies i problemes de «salut mental»

Iván Liñán en una imatge d'arxiu | Facebook

 

La muntanya era una de les passions més viscerals d'Iván Liñán. Apassionat de l'escalada i del muntanyisme, aquest va marxar als Estats Units amb la intenció de trobar feina.

 

Setmanes després, però, un amic seu de Maracena —la població de Granada on vivien—, va trucar a la família del noi per explicar que aquest patia «algun problema de salut mental». Motiu pel qual, de fet, van decidir que aquest tornaria a Espanya.

 

D'aquesta manera, el 28 de novembre —dia de la desaparició del jove— aquest i el seu amic van dirigir-se a l'aeroport per dur a terme la tornada cap a Andalusia. 

 

Quina va ser la sorpresa del seu amic, quan durant el trajecte l'Iván va discutir-se amb ell va optar per fugir del cotxe. Tot seguit, aquest va escapar-se pel bosc i no es va saber res més d'ell. 

 

 

Comentaris