El joc de la Balena Blava podria tenir alguna relació amb la mort del nen de 12 anys a Múrcia

Els pares van trobar el cos del menut a la seva habitació el passat dimarts a la nit
La Ballena Azul es un peligroso juego online
La Balena Blava és un joc virtual d'allò més perillós | El Día

Notícies terribles sobre el menor que va morir el passat dimarts a Múrcia. Si bé és cert que ahir mateix la Guàrdia Civil ja argumentava que s'havia fet càrrec de la investigació del noi —al qual van trobar penjat els seus pares a la seva habitació—, també ho és que ara la benemèrita hauria arribat a una hipòtesi clau i que podria ser, fins i tot, definitiva.

 

Un cop descartat l'assetjament escolar, perquè el menor no presentava «cap incidència de convivència escolar ni assetjament», ara la policia creu que la mort podria estar relacionada amb el joc de la Balena Blava.

  

 

 

Què és el joc de la Balena Blava?

Seria, segons fonts policials, el joc que podria haver posat fi a la vida del menor. Es tracta d'un joc online al qual s'hi accedeix a través de les xarxes i que està molt de moda entre els joves. Aquest, de fet, proposa una sèrie de proves als participants que, totes i cadascuna d'aquestes, demanen abordar conductes autolesives als participants.

 

Els reptes són d'allò més perillosos. I és que el joc proposa des de no parlar amb ningú durant 24 hores o altres pràctiques com fer-se mal expressament

 

Algunas de las pruebas del juego consisten en autolesionarse
Imatge d'una de les pràctiques del joc en qüestió | Sin filtros

 

 

Podria haver-se penjat jugant a la Balena blava

És una de les hipòtesis de la policia. No es descarta, de fet, que aquesta hagués estat la terrible causa del succés, ja que els investigadors no van trobar cap mena d'antecedent que hagués pogut provocar el suïcidi del petit.

 

Així mateix, alguns dels pares del centre on anava el menor, Serra Minera de la Unió, han confirmat a Telecinco que entre els alumnes del centre es parla del joc en qüestió i això no fa més que reforçar la versió de la Guàrdia Civil.

 

«Ahir estaven els companys plorant, deien que era culpa del joc de la Balena Blava», assegura la mare d'un nen del mateix centre escolar. Comentaris

envia el comentari