Un mort arran de la forta explosió a la petroquímica de Tarragona

Tot apunta a l'ensorrament de l'habitatge per l'impacte

L'habitatge de Torreforta que s'hauria enfonsat aquesta tarda de dimarts arran de la vibració per l'explosió al poligon químic
L'habitatge s'hauria ensorrat per l'explosió al poligon químic | Àngel Ullate

Una persona hauria mort la tarda d'aquest dimarts, 14 de gener, en ensorrar-se el seu domicili al barri tarragoní de Torreforta arran de la forta explosió al polígon químic de Tarragona. Els Mossos d'Esquadra estarien investigant els fets.

Una càmera de vigilància ubicada al polígon de Les Gavarres de Tarragona ha captat el moment exacte en què s'ha produït l'explosió al polígon químic. Com es pot apreciar al document audiovisual, el cel s'ha il·luminat a causa del succés i el dispositiu ha vibrat arran de l'explosió. Altres testimonis apunten que també han trontollat els vidres de vehicles i finestres de casa. L'explosió s'ha pogut notar a quilòmetres de distància.

Quatre ferits de gravetat

Protecció Civil confirma quatre ferits en l'explosió amb pronòstic greu. Un d'ells ja ha estat evacuat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona amb cremades. 

Trens aturats i confinament

El confinament queda restringit a La Canonja i Vilaseca. Per altra banda, Renfe informa que està aturada la circulació de trens als trams: Tarragona-Reus i Tarragona- Port Aventura. Afecta les línies :R13, R14, R15, R16, R17 i RT1 i RT2. 


Comentaris

envia el comentari