Un mort i tres ferits greus en un accident a la C-25, a Muntanyola

Es tracta de la passatgera posterior d’un turisme

SEm fent un simulacre a l'Aeroport de Girona
Imatge del SEM, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

Una dona ha mort aquesta tarda a conseqüència d'un accident a la C-25, a l'altura de Muntanyola, a Osona. L'accident, en el qual només hi ha un tot terreny implicat segons han explicat fonts de Trànsit a CatalunyaDiari.cat, ha deixat també tres ferits greus. Per causes que encara s'estan investigant, el vehicle implicat ha sortit de la via.

Un d'aquests, així mateix, està en estat crític i ha estat ingressat d'urgència a la Mútua de Terrassa. D'altra banda, els dos ferits restants —un dels quals presenta ferides més greus— han estat ingressats a l'hospital de Manresa. El succés, finalment, s'ha produit al punt de les 16:05 a la via esmentada, en sentit Lleida. 

L'accident deixa també un ferit crític

Ha estat una de les altres notes del terrible succés. L'accident, que ha provocat la mort d'una persona, també ha provocat que una altra persona hagi estat ràpidament evacuada del punt de l'encontre i en estat crític. A hores d'ara, aquest es troba a la Mútua de Terrassa. 

Els altres dos, també greus, han estat enviats a Manresa. Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), així mateix, s'han presentat a la zona del succés amb un total de 5 dotacions

Finalment, també s’han activat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos dotacions dels Bombers de la Generalitat. 

Set quilòmetres de retencions a causa de l'accident

La via, en sentit Lleida, compta al punt de les set de la tarda amb més de set quilòmetres de retencions. Aquestes, en sentit oest, comencen al quilòmetre 166 i acaben al quilòmetre 173. El Servei Català de Trànsit, finalment, recomana extremar la precaució en aquest espai.  


Comentaris

envia el comentari