rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ha mort el Gabriel, el nen que el seu pare es va tatuar una cicatriu com la de la seva operació

Tot i la intervenció, no ha aconseguit superar les seqüeles de la malaltia
Josh Marshall es va tatuar un dibuix que imitava la cicatriu del seu fill, Gabriel | Facebook

 

Josh Marshall, el pare del Gabriel, ha anunciat la mort del seu fill dedicant-li un escrit a Facebook. «Ni tan sols puc començar a descriure com em sento ara mateix», inicia el text, en el qual explica els seus últims dies. Aquesta família de Kansas, Estats Units, va aconseguir conquistar a tots els usuaris de les xarxes socials amb una història que va començar de la manera més tràgica, amb un astrocitoma anaplàstic, un tumor cerebral maligne.

Un gest inoblidable

Un any enrere, els metges realitzaven la primera operació al Gabriel per tal de retirar-li el tumor que tenia al cervell. Un cop finalitzada la intervenció, els resultats van ser favorables i es va començar amb el tractament. No obstant això, hi havia un element que torturava al petit: la cicatriu que li havia deixat la cirurgia. Aquesta, en un lateral del cap i de grans dimensions, el feia sentir com un monstre, cosa que li treia tota la seguretat.

 

Per aquest motiu, el seu pare, Josh Marshall, va prendre la decisió que va enamorar a tots els usuaris que s'informaven de la història: es va tatuar el dibuix exacte de la cicatriu del seu fill. L'home ho va fer amb l'únic objectiu d'aconseguir que el Gabriel tornés a agafar confiança en si mateix i que veiés que el seu pare tenia un tret idèntic al seu, el qual no li suposava cap malestar en el seu dia a dia.

 

Imatge del Josh Marshall i el Gabriel, el seu fill | Facebook

El final que no volíem

Desgraciadament, aquesta història no ha tingut el final desitjat i el Gabriel ha perdut la vida. «Estic destrossat», indicava el Josh a la seva publicació. En el text, es mostrava visiblement afectat, explicant que «no només he perdut al meu fill, sinó que també he perdut al meu millor amic». Els moments més durs per aquest pare que ha patit un dels cops més difícil que hi pot haver a la vida: sobreviure a un fill.

 

Finalment, l'home ha buscat acceptar la trista pèrdua reconeixent que el Gabriel «ha patit molts dolors durant l'última setmana i aquests dies han estat un infern». A més, el petit va arribar a dir-li al seu pare que «la meva vida és una merda», motiu pel qual troba un petit alleujament dins la notícia, ja que és conscient que el seu fill no haurà de patir més les dures conseqüències de la seva malaltia.

 

Comentaris