El món del futbol plora la mort de Perles, de només 17 anys

El jove era natural de Xera

Imatge del jove
Imatge del jove | Club Esportiu El Verger

El Club Esportiu de Verger, de la Comunitat Valenciana, s'ha vist obligat a donar una trista notícia: Marcos Perles, un jove de 17 anys, ha mort conseqüència d'una llarga lluita amb una greu malaltia. La Xara, el seu poble i el Verger poble on jugava des de fa tres anys, ploren la mort del jove. El funeral s'ha fet aquesta mateixa tarda a l'església de Sant Mateu de la Xara, localitat on va nàixer Marcos.

El jove va ser fitxat pel Club Esportiu El Verger quan tenia 14 anys per a la categoria cadet i des d'aquell moment es va fer estimar molt al club esportiu de la localitat de la Marina Alta.

«El nostre Marcos se n'ha anat amb pau»

Al perfil oficial del Club Esportiu El Verger s'ha donat a conèixer la mort del futbolista, una notícia molt trista per tota la família que forma el club. L'equip perdia un dels membres del seu conjunt juvenil: «el nostre Marcos se n'ha anat amb pau i ple d'amor rodejat de tota la família

En declaracions al diari Levante, el coordinador dels equips base on jugava Parles deiexava clar l'estima cap al jove: «Era un gran xaval. Va estar dues temporades de cadets amb nosaltres i aquesta tercera, que ja era juvenil. Sempre podies comptar amb ell, per jugar cinc minuts, deu o tot el partit. Era un gran company».

.

Carlps Súarez, el futbolista d'11 anys que moria la passada setmana

El club de futbol de Gran Canària, el C.D Ingenio, s’ha vist obligat a donar una trista notícia: Carlos Suárez Cruz, un petit d’11 anys, ha mort conseqüència d’una llarga lluita amb la leucèmia. Carlos va passar diversos mesos ingressat a l’hospital de Barcelona, on va lluitar contra la malaltia.

El petit tenia molt clar el seu futur: arribar a ser jugador de futbol professional, i és que des del seu club, a Gran Canària, asseguren que ja destacava com a interior esquerra a la seva curta edat i sobretot que vivia sempre amb la pilota entre els peus.


Comentaris

envia el comentari