Mor un motorista a la N-260 al Pallars

L'accident ha tingut lloc aquest diumenge al matí

Primer accident mortal d'aquest cap de setmana a les carreteres catalanes. L'acompanyant d'una moticicleta ha mort en un accident a la carretera N-260 aquest diumenge al matí a Soriguera, a la comarca del Pallars Sobirà.

 

L'avís de l'accident s'ha rebut tot just quan passaven pocs minuts de dos quarts de dotze del matí. De moment, encara no es coneixen les causes, però cap altre vehicle a part de la moticicleta ha participat del sinistre. La moto ha xocat contra una tanca protectora de la via i per culpa d'aquest xoc frontal, l'acompanyant del vehicle ha mort. De moment es deconeix l'estat del conductor del vehicle.

 

A partir de l'accident, els Mossos d'Esquadra han activat tres patrulles, mentre que els Bombers de la Generalitat n'han desplaçat dues, així com dues ambulàncies i un helicòpter del Servei d'Emergències Mèdiques.

 

De moment, aquesta és l'única víctima mortal a les carreteres catalanes aquest cap de setmana, on el final de l'estiu sembla que ha permès reduir una xifra de sinistralitat que s'enfilava de manera preocupant aquest 2018.

 

Soriguera, notícia aquesta setmana per les esllavissades

  

'alcalde de Soriguera, Josep Ramon Fondevilla, demanava rapidesa per establir les causes de la inestabilitat de part dels terrenys la seva població
Soriguera pateix com les seves cases estan en moviment, amb esllavissades i les aparicions cada cop de més esquerdes. 

 

Els experts demanen que es construeixi un mur de contenció al talús que va cedir, així com reconduir les «aigües superficials de desaigües i baixants». Segons determina l'informe, la gran quantitat d'aigua que circula per sota dels carrers de la població és la principal causant dels moviments de terra.