La mà d'un bebè agafant el dit d'una persona adulta

Perd la vida un nadó de 6 mesos a Espanya i detenen la mare i la seva parella

Els fets van ocórrer dilluns passat, tot i que han transcendit aquest dijous

Al migdia d'aquest dijous, 27 de maig, ha transcendit una terrible notícia que arriba des d'Elx, província d'Alacant. Un nadó de 6 mesos va morir el passat dilluns a la tarda a l'Hospital General de la ciutat a causa d'una parada cardiorespiratòria que, segons les investigacions preliminars que s'han dut a terme, podria ser provocada per actes de violència contra el nadó. L'autòpsia que es va realitzar al cadàver del nen, mort durant la tarda d'aquest 24 de maig, va revelar que la seva mort podria haver sigut violenta.

Detinguts la mare de l'infant i la seva parella de 44 anys

Fruit dels primers passos en aquesta investigació, la Policia Nacional ha detingut aquest dijous a un home de 44 anys i una dona de 35, tots dos de nacionalitat espanyola. El nadó mort és fill de la dona, que va ser qui va portar l'infant a l'Hospital General d'Elx, on el petit va entrar en parada cardiorespiratòria, que finalment li va causar la mort. Així mateix, va iniciar-se la investigació després de les evidències de causa violenta que va confirmar l'autòpsia que es va practicar posteriorment al cos del nadó i ara el cas es troba sota investigació judicial. El magistrat encarregat ha dictat el secret de sumari, de manera que no es coneixen detalls de les primeres indagacions més enllà de les detencions de la mare del nadó mort, de 35 anys, i la d'un home de 44.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El cas esdevingut en els darrers dies a la ciutat d'Elx ha consternat a la ciutat i a el País Valencià sencer i ha recordat el succés que ja es va viure a la mateixa ciutat fa tres anys escassos, amb fets molt similars. Llavors, la Policia Nacional va detenir una parella per la mort d'un nen de dos anys a causa d'un estrangulament. Finalment, es va saber que, en aquest cas, l'autor material dels fets havia estat el padrastre del menor, encara que també es va acabar condemnant la mare per la modalitat d'omissió. Ara, doncs, caldrà veure com es desenvolupa la investigació d'aquest nou cas que ha portat el dolor, de nou, a la ciutat d'Elx.