Imatge de Judith Gómez, la jove periodista que ha mort amb tan sols 28 anys

Mor amb només 28 anys la periodista Judith Gómez

Era redactora d'informatius a La 7 de La Rioja

Commoció en el periodisme per la mort de Judith Gómez amb només 28 anys. Era redactora d'informatius de La 7 de La Rioja i acabava de ser mare. Segons avança el mitjà per al qual treballava, la periodista hauria patit una «sobtada malaltia» que no va poder superar i la va portar a la mort.

La mort de Judith Gómez Anjos ha provocat una profunda consternació al grup comercial en què treballava, 'Promecal'. A aquest grup pertany el diari 'El Día de La Rioja' i la televisió local riojana La 7, en què Judith estava emprada com a redactora. Al mitjà de comunicació han expressat el seu dolor per aquesta gran pèrdua.

En un comunicat han transmès el «gran pesar» i la «tristesa» per la mort de la jove periodista. Està previst que el funeral tingui lloc aquesta tarda a l'església de San Miguel, a la localitat de La Rioja de Lodosa. La notícia de la seva mort, tant inesperada com dolorosa, ha generat altres reaccions.

Commoció en el periodisme de La Rioja

L'Associació de la Premsa de La Rioja ha transmès el seu condol als companys de La 7 i 'El Día' per la mort de la comunicadora. «Compartim el vostre immens dolor per una pèrdua tan inesperada i dolorosa capaç de deixar-nos a tots sense paraules ni consol», expressen en el comunicat.

Imatge de Judith Gómez realitzant una de les seves intervencions
La periodista Judith Gómez enmig de la feina | La 7

La televisió i el diari del grup 'Promecal' han rebut nombroses mostres d'afecte després de la mort de la jove periodista. Segons ha publicat el diari 'El Día', «la veu de Judith, que recentment havia estat mare, s'ha apagat després d'una sobtada complicació en la seva salut que no ha pogut superar».

La periodista va morir de manera sobtada el 25 de gener passat, poc després d'haver sigut mare. La notícia ha causat una profunda consternació entre els seus companys i ha impactat la societat de La Rioja en general. El seu rostre era conegut per haver aparegut en pantalla als informatius del canal local.

Mostres de dolor a les xarxes

La tràgica notícia s'ha difós ràpidament a les xarxes socials, on tota mena d'entitats i persones han expressat els seus condols. «Terrible, que puta és la vida, tan jove i recentment mare», expressava un usuari. «Sens dubte una de les pitjors notícies que ningú no hauria de donar», deia un altre.

Entre els molts missatges de condol rebuts destaca el de La Cope, mitjà en què havia començat a treballar Judith. La jove comunicadora «havia començat el seu camí professional al grup COPE La Rioja», recorda aquest mitjà. «Des del grup lamentem aquesta terrible pèrdua i ens sumem a la pregària de la seva família, amics i companys».

La notícia també s'ha vist embolicada dins la polèmica per la causa de la mort. Per exemple, la coneguda periodista Bea Talegón s'ha fet ressò de la notícia: «Una notícia molt trista per la seva joventut, i sobretot per la seva recentment maternitat». Així mateix, als comentaris es poden llegir insinuacions que vinculen la mort amb la vacuna.