ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Troben mort amb signes de violència un intern de la presó de Lleida

La víctima ha aparegut a la seva cel·la amb múltiple ferides a la zona del coll

Imatge del Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida
Imatge del Centre Penitenciari de Ponent, a Lleida | Cedida

Els funcionaris de la presó de Ponent, a Lleida, han trobat mort a un intern en el recompte matinal d’aquest dimecres. L’home presentava signes de violència amb múltiples ferides al coll i la cel·la estava completament plena de sang. El seu company de cel·la ha estat traslladat al departament de règim tancat i s’està a l’espera que el jutge autoritzi l’aixecament del cadàver i els Mossos es facin càrrec de la investigació.

Diverses morts a presons catalanes

La mort del pres de Lleida recorda altres morts a en presons catalanes que s'han produït en els darrers temps. La nit del passat 12 d'abril, agents de la presó de Brians 1 de Sant Esteve Sesrovires, al Baix Llobregat, van trobar mort, un home que va ser detingut una setmana abans, acusat d’haver matat la seva sobra a ganivetades a una botiga del centre de Sabadell, Vallés Occidental. Segons fonts policials, l’home de 43 anys s’hauria suïcidat.

El 23 de gener de 2017, el lladre acusat de matar la psicòloga tarragonina Blanca Tàrrega, Aitor Rivas, va morir al Centre Penitenciari Mas d'Enric, on es trobava reclòs. Funcionaris de la presó van trobar mort a la seva cel·la un home en el moment de despertar-se i ràpidament es va activar primer un metge i després un forense. Segons fonts judicials, la causa de la mort hauria estat una sobredosi de droga. En una altra cel·la, a més, es va cal·lar foc, però no va ser relacionat aparentment amb la mort.

La presó de Lleida, notícia fa uns dies

La presó de Lleida ha tornat a ser notícia per la mort d'un dels seus interns, però ja fa uns dies també es va situar en el focus mediàtic. I és que l'autobús que traslladava als presos independentistes fins a les presons catalanes va haver de fer una breu parada al Centre Penitenciari de Ponent per deixar a un pres que havia d'acabar allà la seva condemna. A les portes de la presó es va concentrar un petit grup d'independentistes per donar suports als polítics empresonats.


Comentaris

envia el comentari