⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Un mort i onze ferits en un ensorrament a les obres de l'Hotel Ritz de Madrid

Els fets han passat al punt de les 16:10 hores i fins a 11 persones han resultat ferides

 

Almenys una persona ha mort i altres 11 persones han resultat ferides a les obres de remodelació de l'Hotel Ritz de Madrid. Tot plegat hauria tingut lloc després que hagi caigut un forjat de la sisena planta de l'edifici i hagi arrossegat la bastida on es trobaven els treballadors. Cal destacar, així mateix, que també hi hauria dos treballadors atrapats a l'interior, tot i que ja han estat localitzats.

 

Segons han informat fonts de la Policia Municipal i d'Emergències Madrid, els fets han passat al punt de les 16:10 hores i s'hi han desplaçat Bombers de l'Ajuntament de Madrid, almenys sis d'ambulàncies del Samur i membres de la Policia Municipal i Policia Nacional.

 

Dues persones atrapades a l'interior de l'hotel

Els Bombers de la Comunitat de Madrid es troben a hores d'ara l'interior de l'edifici intentant localitzar més persones afectades per l'ensorrament. A hores d'ara, i segons expliquen els mateixos serveis d'emergència, hi ha dues persones atrapades a l'interior. Per la seva banda, la Policia Local ha acordonat la zona.

 

Feia set mesos que estava en obres

Inaugurat l'any 1910 pel rei Alfons XIII al vell mig de Madrid, l'Hotel Ritz és tot un referent de la vida social i cultural de la capital espanyola. El passat mes de febrer, però, l'establiment va decidir tancar les portes als clients i sotmetre's a unes obres de remodelació que no estan previstes que acabin abans de l'any 2019.

 

L'empresa encarregada de dur a terme el projecte de millora de l'establiment és el grup San Jose, que realitzant les obres amb un pressupost estimat de 99 milions d'euros.