Primer pla de Victoria Lee

Mor amb 18 anys la jove Victoria: «La nostra família mai tornarà a ser la mateixa»

Una pèrdua dura per al món de l'esport

El món de l'esport sol deixar-nos històries increïbles. Superació, lluita, esforç, etc., tots aquests atributs solen acompanyar el dia a dia dels esportistes. No obstant això, també hi ha la pressió, els resultats o les expectatives, quelcom que provoca estrès i patiment a gran part dels que practiquen professionalment l'esport.

I la jove Victoria Lee n'és l'exemple perfecte. La jove, amb només 18 anys, havia esdevingut una autèntica promesa dins de la lluita lliure. Competia a ONE Championship, la principal promotora de l'MMA a Àsia, i ara hem conegut la seva mort.

Mor una jove promesa de l'esport

Victoria era una jove amant de l'esport. Practicava MMA des de petita, i els seus pares van ser dos campions de la modalitat. Tot i això, per a sorpresa de tots, la seva germana Ángela ha comunicat la seva mort.


«El 26 de desembre del 2022, la nostra família va experimentar una cosa per la qual cap família hauria de passar. És increïblement difícil dir això. La nostra Victoria va morir», ha escrit Ángela al seu Instagram.


«Victoria era l'ànima més bonica que hagi existit mai. Era la millor germana petita del món. La millor filla, la millor neta i la millor tieta», ha explicat la seva germana.


I és que Victoria, de només 18 anys, tenia tota la vida per viure. Però, malauradament, la seva germana ha anunciat la pitjor de les notícies.


«Se n'ha anat massa aviat i la nostra família ha quedat completament devastada des de llavors. L'estranyem. Més que res en aquest món. La nostra família mai no serà la mateixa. La vida mai no serà la mateixa», ha sentenciat

.

Es desconeix el motiu de la seva mort

De moment es desconeixen les causes de la seva partida, i la seva germana no ho ha volgut revelar al seu missatge. Victoria va pujar a la gàbia per última vegada el setembre de 2021, i va deixar el seu rècord personal en tres victòries i zero derrotes.


Ara, el món de l'esport plora la seva mort. La seva germana ha anunciat la seva marxa, i tots ens hem quedat de pedra en conèixer la notícia, ja que la noia només tenia 18 anys i era una gran promesa de l'MMA.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp