Troben morts pare i fill a la Catalunya Nord després de la denúncia de la mare a Sabadell

El cotxe en el qual viatjaven va precipitar-se a un barranc a Portbou el mateix dia que la mare denuncies a l'exparella per no entregar-li el menor, que tenien en custòdia compartida

Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

Un nen de 6 anys de Sabadell i el seu pare han mort en precipitar-se el cotxe en el qual circulaven per un barranc a la Catalunya Nord. Concretament, pare i fill han perdut la vida a l'accident registrat en un barranc pròxim a la carretera que uneix els municipis de Portbou i Cervera de la Marenda.

Va ser la policia francesa la que va trobar el vehicle accidentat aquest passat divendres a la tarda amb els dos cadàvers a l'interior. Ara, la investigació determinarà quines han estat les causes de les seves morts, si el cotxe va caure pel barranc a prop de la frontera de manera accidental o si, al contrari, va ser un succés intencionat.

Troben els cadàvers del seu fill i exparella després de denunciar

Cal destacar que el mateix divendres, la mare del nen de 6 anys va denunciar als Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella i pare del menor no li havia entregat el fill, que després de la seva separació, tenien un règim de custòdia compartida. Ràpidament, els agents van començar les gestions per localitzar al pare del menor.

La denúncia es va interposar al voltant de dos quarts de tres de la tarda i hores després, concretament a les set de la tarda, la policia francesa alertava als Mossos de la troballa del cotxe de l'exparella de la denunciant amb dues persones a dins. Després de realitzar les investigacions pertinents, es va confirmar que els cossos sense vida eren la del fill de la dona de Sabadell i la seva exparella.

El cotxe va ser trobat en un barranc de 20 metres

El vehicle en el qual viatjaven pare i fill va precipitar-se per un barranc d'uns 20 metres d'alçada al costat de carretera entre Portbou i Cervera de la Marenda, a la zona coneguda com el Cap de Cervera. La policia francesa va comunicar al consolat espanyol a Perpinyà la trobada del vehicle sinistrat.

Finalment, es va confirmar que el cotxe pertanyia a l'home denunciat per la seva exdona a Sabadell i que al seu interior hi havia morts el seu fill petit de 6 anys al que no havia retornat amb la seva mare després que finalitzes el període de custòdia compartida amb el pare.


Comentaris

envia el comentari