IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un altre mossèn de Tarragona denunciat per abusos sexuals a menors

És Joaquim M. Gallinat, destinat a Sant Jaume dels Domenys i l'Argentera entre els anys 1950 i 1970 | Se suma als casos dels religiosos Llagostera, Morell i Font

Imatge del llibre 'L'Argentera... quan anàvem amb avarques', de Josep Mèlich
Imatge del llibre 'L'Argentera... quan anàvem amb avarques', de Josep Mèlich | Cedida

Un nou cas d’abús sexual a menors esquitxa l’Arquebisbat de Tarragona. Després les acusacions als mossens Pere Llagostera, Francesc Xavier Morell i Josep Maria Font, escàndols destapats per TarragonaDigital, un quart religiós de les comarques de Tarragona ha estat denunciat davant dels Mossos d’Esquadra.

Segons apunta 'El Periódico', Laura, nom fals de la víctima, ha denunciat el sacerdot Joaquim M. Gallinat —ja difunt—, qui va estar destinat a Sant Jaume dels Domenys, al Baix Penedès, i a l’Argentera, al Baix Camp, entre els anys 1950 i 1970. Laura, de 66 anys, ha afirmat que va patir abusos sexuals per part del mossèn quan ella tenia vuit anys, concretament, l’estiu del 1960.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari