rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un mosso d'esquadra, greument ferit després d'una detenció a Matadepera

Podria necessitar una intervenció quirúrgica
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

La preocupació més absoluta es va apoderar del cos de Mossos d’Esquadra quan un lladre de cases va deixar greument ferit un agent policial mentre aquest estava intentant detenir-lo.

 

Aquest dimarts, 13 de març, l’acció no ha quedat impune per la justícia i un magistrat de Terrassa ja n’ha ordenat el seu ingrés a presó de manera provisional. Els Mossos no donen la causa per tancada i busquen els tres homes fugits que estaven col·laborant amb el robatori. 

Una persecució amb greus conseqüències

El succés va tenir lloc el passat dissabte, 3 de març. Eren les vuit del vespre quan una patrulla de la policia va localitzar un vehicle estacionat que semblava sospitós. Una vegada inspeccionada la zona els Mossos van optar per obrir-lo i van trobar-hi diverses eines que podien ser emprades per cometre robatoris.

 

Va ser en aquest moment, quan els Mossos, mentre duien a terme un control a la zona, van observar llums de llanterna que provenien d’una casa propera.

 

En trobar-se cara a cara, quatre lladres van sortir esperitats de l’espai saltant pel mur perimetral. Els agents van sortir corrents i tot plegat va acabar amb la detenció d’un dels homes.

 

Segons relata el ‘Diari ARA’, el detingut va alçar-se per colpejar amb violència un dels agents, produint-li una sèrie de lesions greus a l’espatlla.

L’agent, en estat greu

L’agent ja es troba a casa. Segons ha relatat el cos, aquest va ser ingressat d’urgència a l’hospital Asepeyo de Sant Cugat del Vallès però, a hores d’ara, ja descansa a casa.

 

Tot i això, les ferides continuen sent de gravetat i s’haurà de determinar al llarg dels propers dies si l’home haurà de ser operat.