Un mosso fora de servei salva una nena de 2 anys que s'ofegava a Vilanova i la Geltrú

L’agent circulava casualment darrere el cotxe on viatjava la petita
El mosso, fora de servei, va reanimar la nena abans que s'ofegués | Mossos d'Esquadra

 

Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei ha salvat la vida a una nena de 2 anys que s'ennuegava a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Segons ha informat la Policia Local de la ciutat, prop de les sis de la tarda, a l’avinguda de Cubelles, un home que circulava en cotxe acompanyat de la seva filla va frenar el sec el seu vehicle en veure que la petita no podia respirar.

 

Causalment, al cotxe del darrere hi anava un mosso d’esquadra, que no estava de servei, però immediatament va iniciar les tasques de reanimació de la petita. Un cop estabilitzada, la criatura va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Sant Camil de Sant Pere de Ribes.

 

 

La policia local de Vilanova va ser alertada aquella mateixa hora d'un suposat accident de trànsit a l'avinguda, però en arribar al lloc dels fets van comprovar que no es tractava d'un accident, sinó d'una situació d'auxili per part d'un agent dels Mossos d'Esquadra que, sortosament, es trobava al lloc dels fets.

 

El cas de l'àvia i el gra de raïm

Les passades festes de Nadal es va donar un cas similar protagonitzat per un mosso fora de servei. En aquest cas, la persona que tenia problemes era una àvia de 93 anys que s'estava ennuegant amb un gra de raïm que havia ingerit. Viri Tranche va ser intervinguda per un mosso, que va salvar-la mitjançant l'anomenada maniobra de Heimlich.

 

L'àvia que va salvar el mosso va anar a la comissaria per agrair-li el seu auxili | Twitter
 
 

La protagonista de la història, originària de Lleó, estava comprant en un supermercat quan, en menjar un gra de raïm, va notar que no podia respirar. El mosso, que es trobava comprant amb els seus fills, va acudir a auxiliar-la perquè recuperés la respiració. 

 

 

L'espant va convertir-se en una emotiva història, després de conèixer les paraules que l'àvia va dedicar a l'agent en retrobar-se a la comissaria: «En Fernando va aparèixer com un àngel de la guarda, en el moment oportú. Va ser un miracle». «Em va salvar la vida quan jo ja em veia morint i donar les gràcies per això no és suficient. Tinc 93 anys però he tornat a néixer».

Comentaris