Un mosso fora de servei salva una àvia de morir ofegada a Sant Pere de Ribes

La dona estava comprant en un supermercat de la població esmentada quan, menjar un gra de raïm, va notar que no podia respirar. El mosso va acudir a socórrer la dona, que va recuperar la respiració normal

Un mosso fora de servei va salvar la vida d'una dona a Sant Pere de Ribes | Mossos d'Esquadra

Emotiva història a Sant Pere de Ribes. Un mosso fora de servei va salvar la vida ‘in extremis’ a una àvia, de 93 anys, quan s’estava ennuegant en ingerir un gra de raïm. El succés va tenir lloc durant les passades festes de Nadal, quan la dona, Viri Tranche, va ser intervinguda per un mosso que va optar per salvar-la mitjançant l’anomenada maniobra de Heimlich.

La dona, originaria de Lleó, estava comprant en un supermercat de la població esmentada quan, menjar un gra de raïm, va notar que no podia respirar. El mosso esmentat, que estava comprant amb els seus fills, va adonar-se de la situació i va acudir a socórrer la dona, que va recuperar la respiració normal després de l’heroica acció del mosso.

Segons explica ‘Eix Diari’, l’agent i l’anciana s’han retrobat aquest divendres, 10 de gener, a la comissaria de Vilafranca i Viri ha pogut reconèixer el mèrit a l’agent dels Mossos: «No tinc paraules per expressar el que sento cap a l'agent Fernando. Em va salvar la vida quan jo ja em veia morint i donar les gràcies per això no és suficient. Tinc 93 anys però he tornat a néixer».

«No puc expressar què sento cap a l’agent»

I és que Fernando Alonso, l’agent que va salvar la dona de morir ofegada, ha rebut aquest divendres l’agraïment de Viri Tranche. Aquesta, que ha assegurat que «em va salvar la vida», s’ha volgut personar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Vilafranca del Penedès donar les gràcies a l’agent. La mateixa Viri, que ha pogut compartir una estona amb l’agent del cos, ha volgut concloure la seva visita a la comissaria assegurant que «en Fernando va aparèixer com un àngel de la guarda, en el moment oportú. Va ser un miracle».

Finalment, l’agent Fernando, tal com cita el mitjà esmentat, també ha volgut referir-se a l’acció en al·legar: «Era la primera vegada que duia a terme la maniobra en una situació real, però tot va sortir a la perfecció. La satisfacció de salvar una persona és única».  


Comentaris

envia el comentari