Els Mossos salven quatre gossos maltractats pel seu amo a Caldes de Montbui

La policia va obrir una investigació després de rebre dos vídeos a través de les xarxes socials, on es veia l'home colpejant un dels animals

Els quatre animals han estat rescatats pels Mossos d'Esquadra
Els quatre animals han estat rescatats pels Mossos d'Esquadra | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han hagut d’intervenir quatre gossos a Caldes de Montbui, al Vallès Oriental, que havien estat maltractats pel seu propietari. Així ho ha explicat la policia catalana en el seu compte de Twitter. Fa unes hores, havien rebut uns vídeos publicats per un usuari d’aquesta xarxa on es veia el maltractament animal. És el segon rescat d'animals que han realitzat en els últims dies. 

Segons ha explicat l'Ajuntament de Caldes de Montbui en un comunicat, la policia local d'aquest municipi també ha participat en la troballa dels gossos i del maltractador. També expliquen que els animals es troben a la protectora del municipi. Per la seva banda, els mossos han confirmat que aquest està identificat i que han obert una investigació per esclarir els fets.

 

Les xarxes socials havien denunciat el cas de maltractament

Va ser el 8 d'octubre quan es van publicar a les xarxes les imatges d'aquest acte tan cruel. En les dues gravacions, que duren 45 segons, es pot veure com l'home colpeja amb el seu puny diversos cops tant a una gossa adulta com a uns cadells. Les imatges, que es troben en la següent piulada, poden ferir sensibilitats.  

Gràcies a la ràpida difusió entre les xarxes, no es va trigar gaire a localitzar un possible sospitós que viuria en un carrer de la població vallesana. Aquesta informació hauria facilitat la feina policial. 

 

Reben felicitacions per la bona feina feta 

Un cop s'ha confirmat la notícia, la policia catalana ha rebut felicitacions a les xarxes per la seva ràpida intervenció. La majoria de comentaris també han demanat que es faci justícia amb el maltractador. 


Comentaris

envia el comentari