Els Mossos investiguen una agressió sexual múltiple a una menor a la sala 'Razzmatazz' de Barcelona

El succés va tenir lloc durant la matinada del passat divendres, 1 de juny

Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d’Esquadra es troben en plena investigació d’una presumpta agressió múltiple a una menor la passada matinada del divendres, 1 de juny, a la discoteca ‘Razzmatazz’ de Barcelona. L’agressió s’hauria dut a terme al ‘backstage’ de la popular sala d’espectacles de la ciutat comtal i, de moment, encara no s’hauria produït cap detenció, tot i que la policia estudia el cas de ben aprop.

Segons explica ‘El Mundo’, la víctima hauria presentat la denúncia al llarg d’aquest dissabte, 2 de juny, i els Mossos es trobarien en ple escrutini del succés i es trobarien en fase d’identificació dels presumptes autors de l’agressió sexual a la menor. El cas es manté en mans de la unitat d’investigació del districte de Sant Martí de Barcelona.

Una amiga ja va contactar amb els Mossos per notificar l’agressió

L’agressió es va dur a terme a un dels espais reservats de la famosa discoteca situada al Poble Nou. Segons el relat que ha ofert la jove, aquesta es trobava acompanyada per un altre noi en un dels espais reservats quan un altre grup de persones va irrompre-hi per sorpresa. Tres d’ells, en aquest context, podrien haver acabat penetrant-la.

Una amiga de la noia, davant l’estupefacció i la sorpresa de l’ocorregut, ja va contactar de matinada amb els Mossos d’Esquadra i avui mateix la noia que hauria sofert l’agressió ja ho ha notificat personalment a la policia.

Razzmatazz, plena de gom a gom, per la presentació del nou disc de Buhos.
La Razzmatazz, plena de gom a gom | Bernat Almirall

La noia, ingressada a l’hospital Clínic

La jove ha passat tota la nit a l’hospital Clínic de Barcelona, fins que ha pogut sortir al llarg d’aquesta tarda. Ha estat en aquest espai on els Mossos li han pres declaració i, un cop interposada la denúncia, s’han posat a treballar.

La discoteca citada, però, disposa de càmeres en molts dels espais i és per això que els Mossos confien en poder detectar els presumptes agressors amb la major brevetat possible. I és que la ‘Razzmatazz’, precisament, és una de les sales pioneres a l’estat en aplicació de protocol en contra d’aquest tipus de successos.


Comentaris

envia el comentari