Foto del Federico, desaparegut a Barcelona

Els Mossos demanen ajuda per trobar el Federico, desaparegut a Catalunya

Nou cas de desaparició a Catalunya, concretament a la ciutat de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra estan buscant el Federico des d'ahir al vespre, dimarts 15 de juny, i han demanat ajuda a la població per poder-lo trobar.

Busquen el Federico

Ahir dimarts, dia 15 de juny, els Mossos d'Esquadra van emetre un missatge als seus comptes oficials a les xarxes socials. En ell, publicat a les 20.49 hores, van informar que estaven buscant el Federico i demanaven ajuda a la ciutadania per si algú en sabia alguna cosa.

Com és habitual en aquests casos, el cos policial català ha detallat un seguit d'informació sobre l'home en qüestió. Confien que donant la seva descripció poden facilitar que algú en pugui saber alguna cosa.

Segons la informació publicada pels Mossos d'Esquadra, el Federico es troba actualment desaparegut després que se li perdés la pista el passat dilluns 7 de juny. A més, la policia catalana també ha detallat algun aspecte físic de l'home.

I és que, tot i no poder donar molta informació, els Mossos d'Esquadra han explicat que el Federico té 69 anys i és de constitució prima. Segons els càlculs que fa la policia, fa entre 1,60 i 1,65 metres i pesa entre 60 i 65 quilos.

Un detall que també ha apuntat el cos policial català és que el Federico necessita medicació. A tot això, se'l busca sobretot per la zona del barri de Gràcia de Barcelona. I és que aquesta va ser la zona de la ciutat on se li va perdre la pista.

Com és habitual en aquests casos, els Mossos d'Esquadra han publicat una imatge de l'home en qüestió a les xarxes socials, per tal de facilitar les tasques de recerca. També com sol passar en casos de persones desaparegudes, la policia catalana ha demanat que si algú en sap alguna cosa, es posi en contacte amb ells. El contacte amb els Mossos és, com sempre, mitjançant el telèfon d'emergències del 112.