Foto de l'Ashenafi, desaparegut a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra demanen ajuda per trobar un menor desaparegut

La policia ha difós el cas per aconseguir informació sobre on podria ser l'Ashenafi

Nou cas de desaparició a Catalunya. En aquesta ocasió, amb l'afegit que es tracta d'un menor d'edat. Després de 48 hores des de la seva desaparició, els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda a la ciutadania per poder-lo trobar.

L'Ashenafi, un menor desaparegut a Catalunya

El menor que estan buscant els Mossos d'Esquadra és l'Ashenafi, un jove de 16 anys, tal com ha informat aquest divendres a la tarda la policia catalana. En una publicació al compte oficial a Twitter, els Mossos han explicat que se li va perdre la pista al noi el passat 23 de juny a la tarda a Barcelona.

Concretament han especificat que l'Ashenafi va desaparèixer el dimecres a la tarda al barri del Putxet i el Farró. Aquest barri es troba al districte de Sarrià Sant Gervasi de la capital catalana. 

Els Mossos descriuen físicament el jove

En la publicació dels Mossos d'Esquadra a les xarxes, la policia catalana ha detallat alguns aspectes físics de l'Ashenafi. Tot i no especificar quina vestimenta i roba podria portar el dia que va desaparèixer, els Mossos han explicat que el jove mesura aproximadament uns 1,60 metres d'alçada. També han explicat que el noi és de complexió forta.

Com ja és habitual en casos d'aquestes característiques, els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda a la ciutadania per poder trobar-lo. Així doncs, la policia catalana ha facilitat el telèfon 112 perquè tothom que en pugui saber alguna cosa informi el cos.

El missatge dels Mossos a les xarxes socials

El missatge textual dels Mossos d'Esquadra al compte oficial de Twitter diu que «l'Ashenafi va desaparèixer a Barcelona el 23 de juny a la tarda. Ajuda'ns a trobar-lo».

A més afegeixen les dades de la desaparició. «Desaparegut el 23 de juny al barri del Putxet i el Farró, al districte de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona. Fa uns 1,60 metres d'alçada i és de complexió forta. Truqueu al 112».