Els Mossos alliberen la dona retinguda al Consolat de Mali i detenen al seu segrestador

Els equips d'elit dels Mossos, els GEI, els cossos de seguretat ciutadana i l'equip ARRO estaven a l'interior de l'emplaçament

Els Mossos d'Esquadra han alliberat la dona que restava retinguda a l'interior del Consulat de Mali des de primera hora d'aquesta tarda. El servei GEI, d'altra banda, hauria accedit al despatx del segrestador en veure que no portava armes. 

La dona, esposa del cónsol honorari del país africà a la capital catalana, estava retinguda per un home que s'ha atrinxerat a les instal·lacions del centre. Tot i això, els Mossos han acabat accedint al recinte i excarcerant la dona. 

Seguirà ampliació. 

Han comprovat que l'home no portés armes

Ha estat el principal impediment dels Mossos a l'hora de dur a terme l'excarceració de la dona. El segrestador, en aquest context, es mantenia tancat a la sala des de les tres de la tarda d'aquest dilluns, 19 de març, i els equips d'elit dels Mossos, els GEI, els cossos de seguretat ciutadana i l'equip ARRO restaven a l'exterior de la sala. 

Finalment, en comprovar que aquest no estava armat, els equips han accedit a la sala per rescatar la dona. 

La dona segrestada a l'edifici situat al 126 de l'avinguda Josep Tarradellas seria la dona del cònsol de Mali. Els Mossos ja investiguen què hauria pogut passar perquè l'home hagi optat per retenir la dona durant més de cinc hores.


Comentaris

envia el comentari