ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Els Mossos anuncien un lloc web on recuperar objectes robats a cases de Girona

Es poden veure les fotografies dels articles sostrets i buscar-los pel tipus o per la data de sostracció

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

Els Mossos d’Esquadra han informat d’una actualització de la seva pàgina web d’objectes sostrets. Concretament, han publicat a les xarxes socials que es poden buscar joies de robatoris a domicilis que s’han produït a la demarcació de Girona. Expliquen a la ciutadania que allà trobaran els passos a seguir per recuperar les seves pertinences.

En el lloc web, es pot consultar una base de dades fotogràfica d'objectes recuperats per la policia. Les imatges s'organitzen per categories, segon el tipus d'objecte: anells, arracades, rellotges, penjolls, botons de puny i fermalls. Les persones que vulguin buscar les seves joies també poden filtrar les fotografies per la data de sostracció o per l'operació policial, si la coneixen. 

Cal omplir un formulari per recuperar l’objecte sostret

En les fotografies, a més dels objectes robats, es pot veure també quan van ser robats i una referència d'aquests. Les persones que identifiquin algun dels seus objectes, poden clicar el botó de recuperar, que es troba a sota de les imatges, que els obrirà el formulari necessari per poder recobrar les seves possessions.   

Les víctimes d’un robatori en el seu domicili han de facilitar les seves dades personals (nom, cognom, adreça i número de DNI) a més de dades de contacte (adreça de correu electrònic i telèfon). També s’ha d’incloure la data del robatori, el lloc de robatori i el número de diligència de la denúncia. Un cop omplert el formulari, els Mossos d’Esquadra es posaran en contacte amb els sol·licitants.

Detingut per atracar un bar i robar un taxista a Girona

Un home de 33 anys va entrar a presó per cometre dos robatoris amb violència i intimidació a la demarcació de Girona. Fa uns dies, va atracar un bar del carrer de la Creu de Girona, d'on es va endur 400 euros després d'amenaçar a les persones que eren dins amb una arma blanca. Posteriorment, va agredir i va robar la recaptació d'un taxista a Medinyà, al Gironès. 


Comentaris

envia el comentari