Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos agents dels Mossos d'Esquadra, d'esquenes

Els Mossos investiguen l'apunyalament a un jove de 18 anys la matinada de dimarts

Els fets es van produir a la platja d'Ocata del Masnou i la víctima va ser traslladada a l'hospital de Can Ruti

Els Mossos d'Esquadra investiguen un apunyalament la matinada de dimarts, dia 29 de juny, a la platja d'Ocata, al Masnou, a la comarca del Maresme. Segons ha pogut saber l'Agència Catalana de Notícies (ACN), els fets van passar després dels darrers actes de Festa Major. La víctima va ser agredida per un nombrós grup d'entre 10 i 20 persones, tal com afirmen diversos testimonis que van presenciar els fets.

El jove, que té 18 anys i és veí del municipi, va patir contusions en diverses parts del cos, entre elles el cap. A més a més, la víctima també va rebre una ganivetada a la part superior dreta de l'esquena. Per aquest motiu, va haver de ser traslladat a l'hospital de Can Ruti, on va ingressar per tractar-lo de les ferides.

La ganivetada va ser profunda, però per sort, tot i això, no va afectar cap òrgan vital. Aquest dimecres la família ha interposat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra.

Segons han explicat fonts properes a l'ACN, el noi es trobava amb uns amics pels volts de les dues de la matinada a la zona de la platja d'Ocata del Masnou. Va ser llavors quan un grup de joves va increpar-los. Després d'un intercanvi de paraules, els van atacar, centrant-se en la víctima, que va quedar acorralada. Una vegada acorralat, el jove va rebre diversos cops de puny, puntades de peu i l'esmentada ganivetada a l'esquena.

El jove ja ha rebut l'alta

Finalment, el jove va poder marxar del lloc sagnant i uns amics el van acompanyar per tal que pogués arribar a casa seva. Allí, van poder avisar els pares del noi, que posteriorment visitaria l'hospital per tractar-se les ferides. Ja a l'hospital, el van atendre d'urgència i, posteriorment, va quedar ingressat. Ho va estar fins aquests dimecres, dia 30 de juny, quan finalment ha rebut l'alta.

Ara per ara, es desconeix la identitat de l'agressor. La víctima i els testimonis han facilitat als investigadors les descripcions dels membres del grup que va perpetrar l'atac. Amb aquesta informació, s'espera que els Mossos puguin acotar i descobrir la identitat dels atacants. I és que segons les fonts consultades, són habituals a la zona.