Patrulla Mossos

Els Mossos fan un anunci amb relació a l'apunyalament mortal d'un jove al Paral·lel

La investigació continua sota secret i s'ha detingut a una persona presumptament involucrada

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un jove de dinou anys per la seva presumpta relació en l'apunyalament mortal a un home la matinada del diumenge 30 d'octubre. L'homicidi es va produir a l'avinguda Paral·lel de Barcelona al voltant de les sis del matí, hora en què el cos policial va rebre l'avís. Segons han informat els Mossos en un comunicat, l'avís informava d'un home ferit de gravetat al carrer, davant la discoteca Brisas del Caribe.

A la zona dels fets es van desplaçar diverses dotacions policials i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i van localitzar un jove mort. La detenció del presumpte autor es va produir el passat dilluns, 31 d'octubre. La investigació continua oberta i el cas segueix sota secret de les actuacions.

Acusacions de robatori van provocar la ganivetada

Fonts policials no oficials als Mossos, declaren que l'home va morir esperant una ambulància que va trigar molt. La persona va perdre la vida després de rebre una ganivetada al costat en el transcurs d'una baralla a la sortida dels clubs d'oci nocturn de la zona. Les conseqüències del conflicte van ser una víctima mortal i una persona ferida que es troba en la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Segons explica el diari Crónica Global, la víctima mortal era major d'edat i va morir després d'una sèrie de topades al Jardí de les Tres Xemeneies, al costat de les discoteques. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Mossos tutela la investigació i es creu que el mòbil podria tenir a veure amb acusacions de robatori

Segons persones que van ser testimoni de la batalla mortal hi havia gent al parc esperant per robar els que sortien de festa. Concretament del Brisas i l'Apolo, dos locals d'oci nocturn propers al lloc dels fets. «És una cosa que passa freqüentment», asseguren les mateixes.

Els clubs demanen més seguretat a la zona

La patronal de l'oci nocturn Fecalon ha assenyalat que s'imposa més seguretat contra els robatoris que estan patint els clients i usuaris de l'oci nocturn. L'organització empresarial es queixa de l'alt nivell d'inseguretat que pateix la capital catalana.

El director de l'ens, Fernando Martínez, ha destacat que diversos clubs han augmentat la seguretat i han arribat a dotar als controladors d'accés amb armilles que rebutgen els talls.