Els Mossos busquen una veïna de Piera que va desaparèixer ahir a Igualada

Es tracta d'una dona de 43 anys, cabell ros, ulls marrons i d'1,69 cm, la qual conduïa un Citroen Saxo de color negre

Els Mossos d'Esquadra estan investigant ladesaparició de Maria Isabel Villaescusa, una veïna de Piera, a la comarca de l'Anoia, la qual va ser vista per últim cop aquest passat dijous, 17 de maig, a Igualada. 

Segons han compartit els Mossos a través del seu compte oficial de Twitter,  es tracta d'una dona de 43 anys, cabell ros, ulls marrons i 1,69 cm. En el moment en què va desaparèixer, Maria Isabel vestia amb texans blaus, ulleres amb muntura negra, un pírcing al nas i tres arracades a l'orella. 

La família de la desapareguda va ser la que va alertar la policia ahir al matí, ja que no sabien res d'ella des que va marxar amb el seu cotxe, un Citroen Saxo de color negre. Així doncs, els Mossos d'Esquadra demanen col·laboració ciutadana per fer la màxima difusió possible i ajudar-los a trobar-la. 

  

Col·laboració ciutadana, molt important

Gràcies a les xarxes socials, els agents dels diferents cossos de seguretat de l'Estat poden demanar col·laboració a tots aquells usuaris de les diferents plataformes, ajudant així, a una màxima difusió i poder aconseguir localitzar la persona desapareguda molt més ràpid. 

De fet, el passat mes d'abril, els Mossos alertaven a través de les seves xarxes de la desaparició d'un professor de 51 anys i veí de Tordera. Passades unes hores, i gràcies a la difusió feta, l'home va ser trobat sa i estalvi. 

En aquest cas, però, i segons van informar els Mossos posteriorment, l'home va marxar a un país europeu per voluntat pròpia i ell mateix s'hauria posat en contacte amb la família per comunicar-los-hi.


Comentaris

envia el comentari