ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Els Mossos busquen un home que va abusar sexualment dues vegades d’una noia amb cadira de rodes a Manlleu

La jove, de 21 anys, va denunciar-ho als Mossos i a les xarxes després de patir un segon atac

Imatges del seguiment dels Mossos d'Esquadra al partit Nàstic - Saragossa
Els Mossos busquen un home que va assetjar sexualment una noia de Manlleu | CatalunyaDiari.com

«Es va aprofitar de mi, potser perquè anava amb cadira de rodes i em va veure feble». Aquest ha estat el clam de la Júlia, una noia de 21 anys que pateix una paràlisi cerebral i que els darrers mesos relata que s’ha creuat amb un home que l’ha assetjat dues vegades.

La jove, que va amb cadira de rodes i que presenta una discapacitat reconeguda del 80%, ha denunciat als Mossos d’Esquadra que, mentre feia el trajecte des de casa seva a la biblioteca de Manlleu, un home se li va acostar en fins a dues ocasions per fer-li tocaments i petonejar-la.

Li va demanar que parés

«Li vaig dir que parés, que no volia res», va escriure la Julia al seu Facebook, mentre al·legava: «No entenc com pot haver-hi gent així». La noia, de fet, explica que l’home s’havia ofert d’entrada a ajudar-la a creuar el pas de vianants i, aprofitant aquest pretext, s’hauria abraonat sobre ella per dur a terme aquestes conductes inapropiades.

Segons ha tret a la llum l’’ARA’, la noia va optar per callar quan li va ocórrer el primer dels casos, que va passar just abans de Nadal.

Quan l’assetjament es va repetir fa tres setmanes, però, la jove va optar per fer-ho públic via Facebook i la família va animar-la a que ho denunciés als Mossos d’Esquadra.

El perfil de l’agressor

Els fets van ocórrer a Manlleu, tot i que la mateixa Júlia reconeix creure que l’home no viu en aquesta localitat. De fet, segons consta a la denúncia, l’agressor era un home negre, d’entre 35 i 40 anys, de complexió alta i prima i que duia els cabells rapats molt curts.

Les dues agressions, d’altra banda, es van dur a terme en uns quatre mesos de diferència i mentre la jove feia el trajecte de casa seva fins a la biblioteca de Manlleu.


Comentaris

envia el comentari