Els Mossos busquen un home que va agredir una noia al Baix Penedès

La víctima va necessitar assistència mèdica després de l'atac

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió que va patir una noia aquest passat divendres 7 de juny a les 22.20 hores de la nit a Coma-ruga, al Vendrell. Segons han explicat des del cos de policia catalana a Tarragona Digital, l'home hauria agredit la noia sense cap motiu aparent. En el moment de l'atac, aquesta es va posar a cridar, i l'agressor va fugir del lloc dels fets. Posteriorment, la víctima va denunciar l'agressió als Mossos i va requerir assistència mèdica.

Un testimoni de l'atac ha relatat com va ser aquest a través de les xarxes socials, assegurant que l'home va colpejar el cap de la noia contra terra. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta, tot i que encara no han pogut fixar quin era el possible mòbil. Per això treballen amb les hipòtesis d'un intent de robatori o d'un intent d'agressió sexual, encara que l'agressor no va robar res a la noia ni tampoc la va acabar agredint sexualment.  

 

Atropellament mortal a Montblanc

En l'apartat de successos, aquest diumenge 9 de juny s'ha produït un desgraciat accident a Montblanc, a la Conca de Barberà, quan un nen de tres anys ha resultat mort en ser atropellat pel cotxe de la seva família. El tràgic succés ha tingut lloc pels voltants de les sis de la tarda al pàrquing de Sant Miquel. La mare del nen estava fent maniobres per engegar el vehicle quan ha atropellat el petit. Tot i que la mateixa família l'ha portat al CAP de la població, ja no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Es tracta d'un nen d'Osca que estava passant uns dies de vacances amb la seva família a Montblanc. La mort del nen ha causat una gran consternació a la capital de la Conca de Barberà. L'Ajuntament ha decretat tres dies de dol i s'ha posat la bandera a mitja asta amb un crespó negre.

També et pot interessar...