IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els Mossos busquen a un jove de 21 anys, desaparegut a Santa Coloma de Gramenet

Des del 29 de desembre es desconeix la seva localització

Un jove de 21 anys es troba en situació de desaparegut a Santa Coloma de Gramenet. Es tracta d'un noi anomenat Òscar, qui va ser vist per última vegada el passat 29 de desembre. Els últims en assegurar haver contactat amb ell informen que entre les 9.00 i les 13.00 hores va ser el darrer cop que el van poder localitzar.

Com a conseqüència de la seva desaparició, la família es va posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra del municipi, els quals han començat la recerca i han activat l'alarma per les xarxes socials. En el comunicat, el sol·licita contactar amb el 112 si s'aconsegueix qualsevol informació, detallant que es tracta d'un jove d'aproximadament 1,7 m d'alçada.

Els Mossos demanen ajuda

Mitjançant la xarxa social Twitter, els policies també han requerit, a aquells qui vegin el missatge, compartir la publicació per tal que aquesta tingui la màxima difusió i arribada possible, perquè d'aquesta manera aconseguir que el màxim nombre de persones siguin alertats de la desaparició i puguin col·laborar en la trobada de l'Òscar.


Comentaris

envia el comentari