rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Els Mossos busquen dos motoristes per atracar La Sirena i farmàcies de Barcelona

Els dos homes haurien assaltat tres farmàcies i dos locals de La Sirena a punta de pistola i amb una navalla
Els Mossos busquen a dos motoristes que haurien assaltat diversos establiments a Barcelona | Mossos d'Esquadra

 

Una parella de motoristes ha atracat, durant aquesta setmana, diversos establiments comercials a Barcelona. Segons ha avançat ‘El Periódico’, els Mossos d’Esquadra estan investigant el nombre total de robatoris que haurien comès els dos motoristes que se centren a assaltar farmàcies i locals de La Sirena. Els dos presumptes lladres oculten sempre el seu rostre darrere del casc de motorista.

 

 

Aquesta setmana de robatoris va començar el dilluns 25 a les 15.00 hores. L’objectiu va ser un establiment de La Sirena situat a Nou Barris on els atracadors van amenaçar als treballadors a punta de pistola. El segon assalt es va produir el dimecres, a les 17.00 hores però en aquesta ocasió només va entrar un dels lladres a la farmàcia d’Horta. Un cop a dins, va treure una navalla per intimidar als treballadors que li van entregar tot l’efectiu disponible que hi havia a la caixa, un total de 200 euros.

 

No contents amb això, aquella mateixa tarda, just una hora després, van assaltar una altra farmàcia d’Horta intimidant amb la navalla i van aconseguir buidar la caixa registradora que contenia 400 euros. Gràcies a les gravacions de les càmeres de seguretat, els agents creuen, que almenys un d’ells havia participat en el robatori de la farmàcia anterior.

 

Els lladres haurien robat en tres farmàcies i en dos establiments de La Sirena | Cedida

 

Roben 2.450 euros en un mateix dia

El dijous 27, a les 19.00 hores, els dos motoristes van cometre un nou robatori. En aquesta ocasió, els dos homes van entrar a un local de congelats de La Sirena d’Horta mostrant la pistola i la navalla i se’n van endur 1.300 euros de la caixa. Però, no contents amb aquesta suma de diners, a les 20.00 hores van robar a una altra farmàcia.

 

 

Aquest cop, la farmàcia estava situada al passeig de Valldaura, a Nou Barris. Els homes van treure novament la pistola per intimidar i amenaçar als farmacèutics i endur-se els 1.150 euros de la caixa. Després, els dos es van fugar amb la moto. Els Mossos investiguen si, a part d’aquests cinc delictes, n’haurien comès més.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris