Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Desaparició

Els Mossos busquen a Miguel Angel: l'home de 81 anys desaparegut a Barcelona

L'home necessita medicació i podria haver-se desorientat

Les darreres setmanes, han sigut diverses les persones d'edat avançada que han desaparegut a Catalunya. Malauradament, avui, s'ha produït un cas similar. Tal com informen els Mossos d'Esquadra, en Miguel Angel, un home de 81 anys, va desaparèixer, per causes que es desconeixen, el 13 d'octubre al districte de Nou Barris, a Barcelona.

En el moment de la desaparició, l'home anava vestit amb una camisa de quadres i uns pantalons i una jaqueta de color blau marí. A més, els punys de l'abric tenien una mena de franja de color vermell. A més el mateix cos afegeix que en Miguel Angel és home de complexió forta i, per facilitar la seva cerca, han difós una fotografia del senyor.

«En Miguel Angel va desaparèixer el 13 d'octubre a Nou Barris (Barcelona). Ajuda'ns a trobar-lo», ha piulat el cos a les seves xarxes socials. 

Els Mossos d'Esquadra expliquen que en Miguel Angel necessita medicació i podria estar desorientat. Per aquest motiu demanen col·laboració ciutadana. Qualsevol persona que tingui algun tipus d'informació sobre l'home, pot trucar al telèfon d'emergències 112, ja que pels agents seria de gran ajuda. 

Com actuar davant d'una desaparició

Els Mossos d'Esquadra informen que, en el cas que un familiar o amic hagi desaparegut, cal denunciar-ho a la policia ràpidament. Aquest pas sembla molt obvi, però no està de més recordar-lo. A Catalunya, es pot denunciar des de qualsevol comissaria del Cos dels Mossos d'Esquadra o de les policies locals.

És molt necessari que en el moment de la denúncia intentem aportar el màxim d'informació possible de la persona desapareguda per, així, facilitar als professionals la seva cerca:

  1. Fotografia recent.
  2. Descripció detallada.
  3. Característiques físiques i trets diferencials.
  4. Roba que portava en el moment que va desaparèixer. 
  5. Dades identificatives com el Document Nacional d'Identitat.
  6. Informació rellevant tant de la desaparició com sobre la persona desapareguda.

Un cop feta la denúncia i aportada tota la informació requerida, s'iniciarà una investigació per aclarir si la desaparició ha estat voluntària, accidental o forçada.

A més, es posaran en marxa tota una sèrie d'actuacions dirigides per a la localització de la persona que es troba en parador desconegut en la major brevetat possible.