Els Mossos busquen un noi que ha estat agredint sexualment dones grans a Olot

El sospitós estaria darrere d'un cas d'abús sexual, i quatre d'agressió sexual, un d'ells amb penetració

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra. | CatalunyaDiari.cat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot han muntat un dispositiu policial amb l'objectiu d'atrapar un jove d'entre 20 i 30 anys que hauria agredit sexualment diferents dones d'edat avançada de la capital de la comarca de la Garrotxa.

Segons fonts policials, el primer cas del que es té constància en que hauria actuat l'agressor seria a l'agost, i hauria seguit agredint dones fins aquest mateix mes d'octubre. Concretament, havent comès un delicte d'agressió sexual amb penetració, tres delictes d'agressió sexual i un altre delicte d'abús sexual.

El cas de l'agost, va començar sent una trobada sexual consentida entre l'agressor i la primera de les víctimes, que durant la trobada hauria canviat d'opinió i s'hauria negat a tenir-hi relacions; un fet que hauria provocat una reacció violenta de l'home que l'hauria violat.

Les altres tres agressions sexuals es van cometre durant el mes de setembre, i es tractaria de tocaments continuats amb ús de la força contra la voluntat de les dones. El darrer cas, un delicte d'abús sexual per atemptar contra la llibertat sexual de la dona sense el seu consentiment, s'hauria comès aquest mateix més d'octubre.

No s'ha pogut identificar l'agressor

Segons les investigacions policials i els testimonis de les víctimes, tot apunta a un mateix individu, d'entre 20 i 30 anys, que hauria abordat les dones i els hauria fet tocaments a la zona dels pits i a les parts íntimes, fent ús de la força per col·locar-les contra la paret. L'agressor també les hauria obligat a mirar-lo com es masturbava mentre els feia els tocaments.

Les víctimes haurien estat totes dones grans, algunes d'edat molt avançada, que juntament amb el fet que l'agressor ha actuat en pondre's el sol, n'hauria dificultat la identificació. En aquest context, els Mossos d'Esquadra segueixen buscant més indicis, sense que de moment hi hagi hagut cap detingut.


Comentaris

envia el comentari