Càrregues contra independentistes durant la protesta espanyolista de Barcelona

Un centenar d’espanyolistes s’han concentrat a Barcelona per commemorar la manifestació espontània que es va organitzar als carrers de la capital catalana tot just fa un any

Els Mossos carreguen contra els independentistes durant la manifestació a Barcelona
Els Mossos carreguen contra els independentistes durant la manifestació a Barcelona | Guillem RS

Un centenar d’espanyolistes s’han concentrat aquest dimecres, 3 d’octubre, a la plaça d’Artós de Barcelona per commemorar la manifestació espontània que es va organitzar als carrers de la capital catalana tot just fa un any. Els Mossos d’Esquadra, però, han carregat contra un grup d’independentistes que volia accedir a l’emplaçament on es duia a terme la protesta unionista.

En primera instància, els Mossos han optat per retenir el grup independentista, tot i que finalment han optat per fer ús de la força contra els manifestants per evitar l'enfrontament amb el grup espanyolista que es manifestava avui al districte de Sarrià. 

Unes 150 persones a la manifestació unionista 

D'altra banda, també cal destacar que els Mossos d'Esquadra han quantificat en 150 persones els manifestants convocats per un grup espanyolista de Sarrià. Aquests, de fet, han proferit càntics com «Puta TV3» o «Mossos leal, heroe nacional»


Comentaris

envia el comentari