Mossos

Mossos demana col·laboració ciutadana per identificar l'autor d'un homicidi a Sabadell

Els fets van tenir lloc el passat 29 de juny al carrer de Gràcia del municipi

Els Mossos d'Esquadra han difós aquest dimarts, 29 d'octubre, les imatges de la càmera de seguretat d'un establiment de Sabadell on el 29 de juny passat  es va trobar el cos d'un noi de 32 anys amb signes de violència. L'objectiu és que la ciutadania pugui ajudar a identificar l'home que apareix al vídeo, acompanyat d'una dona. Suposadament és l'autor de l'homicidi que va tenir cap a un quart de cinc de la matinada del 29 de juny al número 33 del carrer Gràcia.

En aquell moment, els investigadors van determinar que la causa de la mort era de caràcter homicida i van iniciar la investigació per trobar l'autor. Les gestions fetes fins ara no han permès identificar-lo i per això, des dels Mossos d'Esquadra es fa una crida a la col·laboració ciutadana.

Per aquest motiu, s'ha habilitat un correu electrònic (mossos-.homicidisabadell@gencat.cat) i un telèfon (667089796) a través dels quals els ciutadans poden contactar amb la policia si tenen informació relacionada amb aquesta qüestió.

Reconstrucció dels fets

El passat 29 de juny, un dissabte a la matinada, els Mossos van rebre una trucada en què s'alertava d'un apunyalament al carrer de Gràcia de Sabadell. En arribar al lloc, a prop d'un contenidor on es bolca material d'una antiga botiga de joguines, la víctima ja havia mort. L'autòpsia va determinar que l'home, de 32 anys, va rebre una sola ganivetada, a l'artèria femoral. 

També et pot interessar...