MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Els Mossos denuncien una conductora al Vallès per conducció temerària

Les imatges s'han fet virals a les xarxes socials
Captura de pantalla de la conducció temerària a Barberà | CatalunyaDiari.com

 

Fer temeritats amb el cotxe sovint pot acabar de la pitjor manera possible. Si a sobre et graven i les imatges comencen a circular per la xarxa i d'un telèfon mòbil a un altre, és força probable que el vídeo acabi a les mans d'algun policia. És el que ha passat a una conductora de Barberà del Valles, que ha estat identificada i denunciada pels Mossos d'Esquadra arran d'unes imatges on se la veia conduint i entrant a una rotonda a una velocitat excessiva, fent una maniobra molt perillosa i acabant molt a prop de diversos vianants.

Avís dels Mossos arran d'aquestes imatges

El vídeo que els Mossos han compartit a les xarxes socials ja acumula milers de visualitzacions. En aquest es veuen diverses persones celebrant l'acció, fet que fa preveure que es tracti d'un repte premeditat o algun tipus de cursa il·legal. Aquest fet ha permès als Mossos llançar una alerta: «Mai facis reptes fora de la llei i que poden posar en risc la teva vida i la dels altres».  A hores d'ara es desconeix quina serà la sanció després de la denúncia dels Mossos per conducció temerària. 

 

Un incendi al box de McLaren deixa tres ferits a Montmeló

Aquest divendres l’escuderia de McLaren ha patit un incendi, conseqüència d’una fruita de benzina que ha provocat tres ferits, traslladats al centre mèdic. El periodista Chris Medland, ha fet públic l’incendi al seu compte de Twitter, assegurant que «tothom està bé». Un incident que en haver-se produït a l’interior del box podria haver tingut conseqüències molt més greus.

Segons algunes fonts la causa de l’incendi hauria estat una fuga de combustible mentre es reposava el cotxe de Lando Norris. De moment es valoren els danys del cotxe i no es coneix si McLaren disposa d’un altre vehicle per circuit de Montmeló.

Medland ha explicat a les seves xarxes socials els fets: «S’ha produït  un incendi al garatge de McLaren a Barcelona. Tres membres de l’equip han sigut atesos en el centre mèdic». Per finalitzar el periodista ha volgut destacar que «tothom està bé després de l’incendi» i que «l’equip ha reaccionat molt ràpidament». Ara, s’està avaluant si hi ha algun dany al cotxe, però «amb l’esperança que no sigui res significatiu» ha afirmat el periodista.

Comentaris