Els Mossos desallotgen un local okupat del centre de Gràcia

Dues persones han estat detingudes per resistència i desobediència a l'autoritat i altres dues han estat denunciades

Diversos agents dels Mossos que han participat en el desallotjament
Diversos agents dels Mossos que han participat en el desallotjament | Guillem RS

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat a primera hora d'aquest dijous, 18 d'octubre, l'espai ocupat Ca la Trava, a Travessera de Gràcia, al bell mig d'aquest barri barceloní. Des de les sis del matí diversos efectius de la Brigada Mòbil dels Mossos han entrat a l'immoble i han fet fora a les set persones que hi havia a l'interior. Quatre d'elles s'havien enganxat en bidons per complicar el desallotjament però els mossos els han pogut treure. Dues persones més han quedat detingudes per resistència a l'autoritat per haver-se resistit a deixar l'espai quan ha entrat la policia.

Encara hi ha set persones a l'interior de l'immoble

El barri de Gràcia s'ha despertat completament pres pels Mossos amb furgonetes tallant molts dels carrers del centre de la vila. Amb la cara tapada i els cascs posats, no deixaven acostar a ningú a menys de dos carrers d'on hi ha aquest centre ocupat. Des d'altres punts del barri s'han llençat petards i focs artificials per avisar del desallotjament, tot i que en el moment de l'entrada de la policia i durant l'acció no s'han produït incidents. Ara mateix, i segons han explicat fonts de la policia a CatalunyaDiari.cat, encara queden set persones a l'interior.

El barri de Gràcia s'ha despertat completament pres per la policia
El barri de Gràcia s'ha despertat completament pres per la policia | Guillem RS

 

Els Mossos d'Esquadra han fet el desallotjament per ordre del jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona. Ca la Trava és un local que feia anys que estava ocupat al centre del barri de Gràcia i que sabia, des de feia setmanes, que tenia les hores comptades i que l'ordre de desallotjament ja s'havia donat i que un dia de matinada serien trets del local.

L'operatiu policial per desallotjar la casa ocupada ha obligat a tallar la circulació per Travessera de Gràcia. Cap a quarts de deu del matí el desallotjament ha finalitzat amb dues persones detingudes pels Mossos per resistència i desobediència a l'autoritat, després d'haver-se embidonat per evitar ser desallotjades, i altres dues denunciades.  

El desallotjament ha acabat amb dos detinguts
El desallotjament ha acabat amb dos detinguts | Guillem RS

 


Comentaris

envia el comentari