Els Mossos descarten que l'agressió sexual a Nou Barris fos en grup

La víctima ha assegurat que és la segona vegada que l'agressor ho intenta

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
La dona ha assegurat que és la segona vega que l'agressor ho intenta | Twitter (@ALBIOL_XG)

Els Mossos d’Esquadra han rebaixat a un la xifra de detinguts per una agressió sexual a una noia marroquina a la Plaça de la República del Districte Nou Barris (Barcelona), que va tenir lloc la passada matinada. Inicialment van detenir a tres persones, però dos d’ells van resultar ser sense sostre que només intentaven ajudar a la víctima quan van sentir crits.

Un cop els agents policials van arribar al lloc dels fets gràcies a la trucada d’un veí al telèfon d’emergències 112, van trobar al presumpte agressor, la víctima i dos individus més que van resultar ser els sense sostre.

Davant les dificultats per aclarir els fets, ja que tots eren estrangers, els Mossos van optar per endur-se’ls tots a comissaria. Un cop la dona ha exculpat als sense sostre, han quedat en llibertat. L’agressor, també de nacionalitat marroquina, passarà a disposició judicial.

És la segona vegada que ho intenta

Segons publica 'El Caso', en el moment dels fets, a la plaça hi havia dues persones més, que van fugir en veure la policia venir. No obstant això, els Mossos descarten la seva participació i creuen que van sortir corrents per por a ser identificats per altres motius.

A més, la víctima ha assegurat que l’agressor ja ho va intentar fa quatre dies, motiu pel qual se li atribuirà un segon delicte d’agressió sexual al detingut.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari