Els Mossos descobreixen 60 quilos d'haixix en una moto després de multar el motorista a Vilanova i la Geltrú

El traficant conduïa sense carnet ni assegurança i per això els agents van decidir multar-lo

Poc s'ho pensaven els agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra que donarien amb un carregament com el que van trobar-se en el que havia de ser una simple multa. A la C-15, a l'altura de Vilanova i la Geltrú, un motorista havia demanat assistència després que el seu vehicle s'avariés i, els agents, en comprovar que circulava sense carnet ni assegurança, van decidir multar-lo.

El conductor, a continuació, i amb l'excusa que trucava la grua, va demanar un amic que el recollís i va fugar-se. Els agents, en col·locar la multa dins d'un dels compartiments del vehicle, van descobrir tot el carregament d'haixix.

El pitjor traficant de la història

Si bé és cert que el moviment de «fer veure» que es truca la grua per, en realitat, demanar socors a un company és «intel·ligent»; si després, una vegada has aconseguit donar-te a la fuga, et deixes el DNI al lloc dels fets, la teva reputació com a traficant pot sortir-ne malparada. Això és exactament el què va fer el conductor que, segurament producte dels nervis del moment, va cometre el segon descuit del matí —l'episodi va tenir lloc a quarts de nou del matí—.

En total, més de 60 quilos d'haixix es van trobar en les quatre alforges del vehicle, a més del bagul posterior, que ja es troben sota la custòdia dels agents dels Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari