Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra busquen un noi de 13 anys de Cerdanyola

El jove va desaparèixer el 19 de febrer a Rubí
Imatge del noi de Cerdanyola desaparegut | Twitter

 

Els Mossos d'Esquadra busquen un noi de 13 anys de Cerdanyola, al Vallès Occidental, que va desaparèixer aquest dilluns, 19 de febrer, al municipi de Rubí. La denúncia es va fer a Barcelona i les diligències ja les ha assumit la Unitat d'Investigació d'Horta-Guinardó. 

 

Segons informa el mitjà local 'Tot Cerdanyola', la família i coneguts del jove van donar l'alerta a través de les xarxes socials i amb la distribució de fulletons i cartells distribuïts pel carrer, fent una crida a la col·laboració ciutadana. 

Crida a la col·laboració ciutadana

Gràcies al cartell que la família ha penjat a la xarxa, es pot saber que el jove vestia un jersei blau fosc, un pantaló de xandall negre, bambes de la marca 'Nike' i una jaqueta negra amb caputxa de pèl. 

 

Els familiars del jove desaparegut demanen que qualsevol persona que el vegi o tingui algun tipus d'informació, que es posi en contacte amb el 112 o truqui al 622495757. 

 

 

Desapareguda una dona a Calella

La Guàrdia Civil també busca una dona de 37 anys desapareguda fa una setmana a Calella. El cos policial espanyol ha informat que Dzerassa Agavega es va perdre el passat dilluns, 12 de febrer, en aquesta població del Maresme i des d’aleshores no se n’ha sabut res al respecte.

 

 

Per això, la benemèrita cataloga la situació de «molt urgent» perquè, segons informen, la dona de nacionalitat russa necessita medicació constant.

 

Comentaris