rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Els Mossos d'Esquadra comencen a desallotjar les persones acampades a la plaça de Catalunya

Segons han informat diversos usuaris a través de les xarxes socials, a primera hora d'aquest matí els han identificat i ja han començat a desallotjar-los

 

 

A primera hora del matí d'aquest dimarts, diversos agents dels Mossos d'Esquadra han començat a identificar les persones acampades a la plaça de Catalunya de Barcelona.

 

Segons informen alguns usuaris a través de les xarxes socials i 'Catalunya Ràdio', els Mossos ja haurien començat a desallotjar aquestes persones concentrades a la plaça. Els haurien informat que, segons la normativa municipal, no es pot acampar a la via pública.

 

 

 

'Despertem la República'

Ara fa uns dies que algunes persones van decidir acampar a la plaça per exigir que hi hagi una investidura de Carles Puigdemont. «Ens quedarem fins que hi hagi investidura», és una de les frases que s'ha anat escoltant entre les persones acampades. Es tracta d'una mobilització anomenada 'Despertem la República'.

 

Un bon grup de persones ha format part d'aquesta concentració que ara els Mossos dissolen, de fet, ni tan sols el temps advers d'aquest cap de setmana va fer que totes les persones concentrades a Barcelona marxessin cap a casa. 

 

Imatge de la concentració durant els passats dies | El Punt Avui

 

Tot i que ara mateix el seu principal objectiu és reclamar la investidura de Carles Puigdemont, no és l'únic motiu de l'acampada. Es tracta també d'una concentració per intentar aconseguir el final del 155 i l'alliberament dels presos polítics.

La concentració es va iniciar justament després de la decisió de Roger Torrent, president del Parlament, d'ajornar la sessió d'investidura, dimarts passat. Aquella mateixa tarda un grup de persones va entrar al parc de la Ciutadella i van plantar algunes tendes davant el Parlament, però van ser desallotjats. 

 

Després d'això es van traslladar a la plaça Catalunya, i des d'aquell dia, un grup d'unes 40 persones dormien cada nit en tendes de campanya. «És una mobilització permanent fins que s’implementi el mandat del poble sorgit de les urnes», explicava un dels acampats fa uns dies, segons 'EL Punt Avui'.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris