Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els Mossos d'Esquadra denuncien un conductor per circular a 196km/h per l'AP-7 a Girona

Es tracta d'un home originari del Qatar
Un espai habilitat pels Mossos d'Esquadra per a un control d'alcoholèmia | Cedida

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor per circular a més de 190 quilòmetres per hora per l'autopista AP-7, a Girona, segons ha informat la policia catalana. En concret l'home, originari del Qatar, conduïa a 196 quilòmetres per hora per l'autopista, limitada a 120 quilòmetres per hora.  

 

Va ser una patrulla ordinària de trànsit la que va detectar, durant un control rutinari al quilòmetre 50 de l'autopista, a l'altura del municipi de Sant Julià de Ramis, un vehicle que circulava a una velocitat molt més gran del límit general de 120 quilòmetres per hora. Posteriorment, i després d'aturar el vehicle, els agents van denunciar el conductor per una infracció administrativa. Ara, l'home s'enfronta a la pèrdua de sis punts del carnet, i a una sanció econòmica de fins a 600 euros. 

Un altre conductor circulava a 197km/h a la C-35

No es tracta de l'únic cas de conductor que sobrepassa de forma intencionada el límit de velocitat en carreteres de la província de Girona. I és que fa uns mesos, els Mossos d'Esquadra van denunciar també un home de 43 anys de Sant Feliu de Guíxols, al Baix Empordà, que circulava a 197 quilòmetres per hora per l'autovia C-35, on no està permès superar els 100 quilòmetres per hora. 

 

L'home va circular a 197km/h a la C-35 | Cedida

 

Tot va passar quan, novament durant un control rutinari al terme municipal de Llagostera, la policia va detectar un vehicle que circulava a gran velocitat, i que va passar de llarg del control, tot i els senyals que els agents li van fer perquè s'aturés. A continuació, els Mossos van començar la recerca del conductor, i finalment, després de ser identificat, va ser denunciat penalment.

Comentaris